Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

petra westra haarwerp plus heerenveenMijn naam is Petra Westra, ik ben sinds 1993 werkzaam in het kappersvak. Vanaf 1997 run ik samen met nog 7 collega's Petra's Kapsalon. Een paar jaar geleden voelde ik dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Van dichtbij maakte ik verschillende keren mee, wat voor invloed het op je leven heeft als je kaal wordt, of als je eigen haar minder wordt of zelfs als je te maken krijgt met een ziekte waarbij je tijdelijk je haar verliest. Dit was voor mij de reden om me te specialiseren in haarwerken. Vervolgens ben ik een opleiding gaan volgen, en al snel kwam ik er achter dat ik een nieuwe uitdaging gevonden had.

Haarwerk thuis passen of in een instelling

Mocht het zo zijn dat u niet in staat bent om bij Haarwerk Plus langs te komen, dan is het vanzelfsprekend dat wij bij u langs komen. Binnen een straal van 15 km is dit geen probleem. Woont u verder weg? Dan vragen wij in overleg een kleine vergoeding. Het gehele proces van info, ontwerp/aanmeten of aflevering blijft precies hetzelfde. Een afspraak voor bezoek aan huis of instelling maak ik direct met u of met een verzorger. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Ons pand is overigens rolstoel vriendelijk.

Afspraak haarwerk passen

Wanneer u een afspraak maakt bij Haarwerk Plus adviseer ik altijd om niet te lang te wachten. Indien gewenst kunnen wij van uw eigen haarkleur en haardracht uitgaan. Ook is het misschien prettig om iemand van de familie of een goede vriend(in) mee te nemen. Deze persoon heeft vaak een goed beeld van u en op zo'n manier kunnen we een mooie zichtzending laten komen. Zodra we dan gaan afpassen kunnen we samen er voor zorgen dat u met een mooi haarwerk en met een tevreden gevoel de deur uit gaat.