Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

Wanneer u last heeft dat uw eigen haar dunner wordt, of als u kaal wordt of als u door ziekte kaal wordt, dan kunt u overwegen om een haarstuk te nemen. Dit is echter en moeilijke beslissing, maar ook een dure uitgave, waarbij u vakkundig geadviseerd wilt worden, maar ook waar u zelf goed over na moet denken, voordat u dit zomaar aanschaft. Haarwerk Plus helpt u hierbij.

Soorten haarwerk

haarwerk diverse kleuren heerenveen 250Wij leveren verschillende soorten haarwerk confectie haarwerk en haarwerk op maat
Beide soorten zijn geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen. En verkrijgbaar in echt haar, synthetisch haar en een mix van beide haarsoorten. Nieuw is tegenwoordig een synthetische vezel die zich laat stylen als echt haar, zogenoemde Thermo Dynamic

Haarwerk reparaties

haarwerk maatwerk heerenveen 250Haarwerk Plus is er ook voor kleine reparaties . Wij passen de kleur aan, knopen haar bij en herstellen kleine scheurtjes. en zetten frontjes aan uw haarstuk. Bij grotere reparaties nemen wij voor u contact op met onze leveranciers, zij repareren uw haarwerk op korte termijn.

Verzorgingsproducten voor uw haarwerk

Kies de juiste verzorgingsproducten voor uw haarwerk. Dat is erg belangrijk, het verlengt immers de levensduur. Wij bieden een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en borstels. Onderhoud uw haarstuk goed. Natuurlijk geeft Haarwerk Plus u ook graag advies.

Verzorgingsproducten voor synthetisch haar

Bij synthetisch haar is het belangrijk om het haarwerk één keer per week te wassen met een proteïne houdende shampoo. Dat is nodig om de kans op ontwikkeling van een bepaalde bacterie tot nul te reduceren.

Zowel synthetisch haar als echt haar dienen beschermd te worden tegen zonlicht. Het is daarom aan te bevelen om uw haarstuk in te sprayen met een uvblock.
Bij een synthetisch haarwerk is het belangrijk om het haar na iedere wasbeurt te behandelen met een siliconen houdende spray. Dat is belangrijk om de vezel te beschermen. Natuurlijk geven wij u een uitgebreide uitleg bij de vervolgafspraak.

Haarwerk accessoires zoals hoofdbedekkingen

Hoofdbedekkingen zijn fijn als u geen haarwerk draagt. De meeste warmte verlies je namelijk via het hoofd, wat vooral dan 's nachts koud of onaangenaam kan zijn. Hier zijn dan speciale nachtmutsjes in verschillende kleuren, die dan in de nacht of begin van de ochtend erg prettig zijn om te dragen.

Ook kunt u er voor kiezen om een leuke muts of hoed o.i. te gaan dragen. Alle bijpassende accessoires bieden wij ook aan bij Haarwerk Plus. We hebben voor u altijd een aantal basisturbans op voorraad. Vanwege hygiënische redenen kunnen caps namelijk niet worden geretourneerd, dus daarom is onze voorraad beperkt. Indien gewenst kunnen we altijd turbans bestellen. Deze worden dan vaak de volgende dag geleverd.