Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

Mediceuticals

Mediceuticals voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van onder andere een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de hoofdhuid verstoord raken. Mediceuticals draagt zorg bij omstandigheden waardoor het haar meer uitvalt, afbreekt of dunner wordt door bovenstaande oorzaken. Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keus voor specifieke producten. Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers. Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren. Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water. Met de uitgebreide lijn van Mediceuticals producten hebt u de flexibiliteit om de oplossingen die het meest effectief werken af te stemmen op uw individuele behoeften. Mediceuticals formuleringen bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsproducten voorkomen. Traditionele ingrediënten kunnen voor verstikking van de hoofdhuid zorgen en opeenstapeling van o.a. talg, stylingproducten en andere externe factoren.

 

L'anza

L’ANZA is toegewijd aan het maken van producten met hoogwaardige ingrediënten waarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit wordt gedaan maar die wel altijd milieuvriendelijk en ‘cruelty-free’ zijn. L’ANZA gelooft dat haarverzorging niet alleen gaat over het mooi en gezond houden van haar, maar ook over het mooi en gezond houden van de aarde.

L’ANZA combineert natuurlijke en uit het wild geoogste botanische ingrediënten met de nieuwste technologieën om voor elke individuele behoefte de beste haarverzorging te bieden.