Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

Haarwerk Plus helpt u niet alleen aan het juiste haarwerk. Ook verzorgen wij de administratieve afhandeling en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een medische indicatie voor uw haarwerk? Dan wordt uw haarwerk vergoed door uw basisverzekering. Soms is er naast de wettelijke basisvergoeding ook nog een aanvullende vergoeding vanuit uw zorgverzekering mogelijk. Indien gewenst zoek ik dat voor u uit.

De wettelijke basisvergoeding voor 2023 is € 454,50. De bijdrage uit het eigen risico bedraagt in 2023 € 385,– Heeft u een reserve haarstuk nodig? Dan kan ik voor u uitzoeken of u hier nog een extra vergoeding voor krijgt. Haarwerk Plus heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars.

Indien u nu al wilt weten wat u vergoeding is kijk dan op deze pagina van Independer.

zorgverzekeraars haarwerk plus

SEMH

logo semh erkend haarwerk plus heerenveenHaarwerk Plus is door de SEMH gecertificeerd. De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die erkent door een hoogwaardig kwaliteitskeurmerk. Een SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Door deze strenge toetsing bent u bij een erkende leverancier in goede handen..

De erkenning van de SEMH heeft een meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekering. Haarwerk Plus wordt elk jaar getoetst om de kijken of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de klant.

De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag. Zo controleert Haarwerk Plus ook nadien of de juiste oplossing is gekozen. Indien u klachten heeft betreft u haarwerk, kunt natuurlijk contact opnemen met Haarwerk Plus en ik ga uw klacht behandelen d.m.v het klachtenprotocol en er alles aan doen om de klacht op te lossen.

 

certificering semh haarwerk plus 300