Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

U maakt een afspraak voor een intake gesprek. Hierbij bespreken wij uw gegevens, wensen en verwachtingen. Ook bespreken wij een indicatie van de kosten en de vergoedingen van de zorgverzekeraar. Daarna bespreken we of u een haarwerk wil afnemen. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend en duurt ongeveer een uur. Het is ook mogelijk om deze zaken bij u thuis te bespreken.

Haarwerken kiezen

haarwerk paspop heerenveen 250Als u besloten heeft om een haarwerk af te nemen kiezen we enkele haarwerken. We bespreken samen welke haarwerken u aanspreken. Welke stijl, type, kleur, model en seizoen past het beste bij uw persoonlijkheid? U heeft ruime keuze omdat er altijd meerdere haarwerken tegelijkertijd besteld worden. Meestal is de levertijd 24 uur, maar als een haarwerk nog bij de leverancier besteld moet worden, kan de levertijd iets langer zijn.

Verschillende haarwerken passen

Zodra uw bestelling binnen is, neem ik contact met u op en maken we een nieuwe afspraak. We gaan de verschillende haarwerken passen. Is er een geschikt haarwerk voor u? Dan is het mogelijk om het haarwerk 3 tot 6 weken te reserveren. U bent er dan zeker van dat u het haarwerk krijgt dat u gepast heeft. De reserveringskosten zijn € 100,00. Deze kosten brengen we in mindering op uw totaalprijs.

Hoofdhuid behandelen en afpassen haarwerk

Op afspraak komt u naar de kapsalon. Wij behandelen uw hoofdhuid en u krijgt een hoofdhuid massage. Hierna passen we het haarwerk zorgvuldig af. Indien nodig kan ik nog wat kleine aanpassingen doen. U krijgt tijdens deze afspraak ook uitgebreid informatie over het onderhouden en verzorgen van uw haarwerk. Welke verzorgingsproducten zijn het beste om te gebruiken voor uw haarwerk? Deze afspraak is een service waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht. Als u geen vragen meer heeft en alles duidelijk is maken we direct een afspraak voor nacontrole.

Nacontrole van uw haarwerk

De nacontrole vindt plaats in de salon. Uw haarwerk wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast. Indien u een droge en gevoelige hoofdhuid heeft is er de mogelijkheid voor behandeling en een hoofdhuid massage. De speciale producten worden nog eenmaal toegelicht.