Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk
Haarwerk Plus
gespecialiseerd in haarwerk

Een haarwerk nodig voor een langere periode? Kies voor een haarstuk op maat. Wij maken mooie haarwerken die perfect passen op het hoofd. Geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen.

U bent kaal of uw haar wordt zichtbaar dunner? Een maathaarwerk is dan de oplossing. Een maathaarwerk wordt gemaakt naar uw persoonlijke voorkeur. Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze na ongeveer 12 weken geleverd.

Vervaardigingsproces

haarwerk diverse kleuren 250Zodra het eerste gesprek heeft plaatsgevonden maken wij een model van gips. De haarrichting, plaats van de kruin, haarsoorten, haardikte en kleuren van het op maat gemaakte haarstuk wordt bepaald. Wij werken het ontwerp verder uit en sturen dit naar China. Het haarstuk wordt gemaakt naar uw persoonlijke wensen. U krijgt hierin een deskundig advies van de haarwerker.

Na ongeveer 12 weken is het maathaarwerk vervaardigd. U wordt gebeld en er wordt een afspraak gemaakt om het haarwerk af te passen. Deze afspraak duurt ongeveer 2 uur. Tijdens het afpassen wordt het haarwerk in model geknipt en gestyled. Natuurlijk krijgt u ook een goed advies betreffende het onderhoud en de garantie.

Maathaarwerken worden op verschillende manieren bevestigd.

  • los/vast methode
  • semi permanente methode
  • de permanente methode

Als u kiest voor een maathaarwerk gaat de haarwerker samen met u kijken welke methode het beste bij u past.

De levensduur van een maat haarwerk of een confectie haarwerk van echt haar hangt heel erg af van de haren die gebruikt worden en welke materialen er voor de binnenkant (base) gebruikt wordt. Wij kunnen u hier voor dat we bestelling in behandeling nemen aangeven wat de levensduur is.

Meer weten over het laten maken van een perfect passend haarstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op.