logo haarwerk plus heerenveen 125

images/sliders/slider-haarwerk-plus-1.jpg

Heeft u een medische indicatie voor uw haarwerk? Dan wordt uw haarwerk meestal vergoed uit uw basisverzekering. Soms is er naast de wettelijke basisvergoeding ook nog een aanvullende vergoeding vanuit uw zorgverzekering mogelijk. Indien gewenst zoek ik dat voor u uit.

De wettelijke basisvergoeding voor 2023 is € 454,00. De bijdrage uit het eigen risico bedraagt in 2023 € 385,– Heeft u een reserve haarstuk nodig? Dan kan ik voor u uitzoeken of u hier nog een extra vergoeding voor krijgt. Haarwerk Plus heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Kijk voor meer informatie op de website van Independer

 

zorgverzekeraars

Haarwerk Plus is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijo.

Wie of wat is Meijo.

MeiJo betekent 'met u' in het Fries. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en stellen op basis daarvan een mooi aanbod samen.

MeiJo is het servicepakket van KwadrantGroep. Wij bieden u een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van diensten, services, activiteiten, bijeenkomsten en workshops. Voor pashouders zijn onze diensten vaak gratis of met korting.

Voor pashouders van Meijo bieden wij ook een korting aan op onze produkten. Als extra service komen we natuurlijk ook bij u thuis. 

Speciaal voor mensen die nog wel eigen haar hebben, maar wat steeds dunner en fijner wordt. Klein onopvallende haarstukje in verschillende kleuren en in zowel synthetisch als in echt haar te verkrijgen. Wordt d.m.v. klemmetjes en wordt aan de voorkant als pony bevestigd.

Sta je zo maar in de krant! Groot Heerenveen publiceerde een interview met mij in het maart-nummer van 2017.

Kleine onopvallende haarstukjes in verschillende kleuren. Speciaal voor mensen die nog wel eigen haar hebben, maar wat steeds dunner en fijner wordt. In synthetisch en in echt haar te verkrijgen.